Cégünkről

 

Cégünk családi vállalkozásként indult 2008-ban, és egyike volt az első hazai start-up-oknak. Az volt a célunk, hogy korszerű, egyben természetes alternatívát kínáljunk a családok számára ahhoz, hogy egyszerre finom és egészséges ételeket és italokat fogyaszthassanak kompromisszumok nélkül a hét minden napján, akár boltban szeretnék megvenni, akár maguk elkészíteni. Hosszas előkészítés és kutatás eredményeként megszületett a Nyírfacukor márka és termék, majd termékcsalád, a természetes cukorhelyettesítő kategória megalkotója és vezető márkája Magyarországon.

Kezdetben az irodánk egy kis lakásban, raktárunk pedig egy garázsban volt. Alig három év alatt cukorhelyettesítőnk országosan is elérhetővé vált. Háromszoros MagyarBrands és kétszeres SuperBrands díjas termékeink egyre bővülő kínálattal jelenleg Szlovákiában, Romániában és Csehország egyes részeiben is elérhetőek, külföldi kapcsolatainkat pedig folyamatosan bővítjük, például Ausztria és Németország felé.

A Nyírfacukor márka olyan fontos értékeket képvisel, mint a természetesség, korszerűség, megbízhatóság, innováció, magas minőség és íz, kompromisszumok nélkül. Küldetésünk, hogy termékeinkkel a korszerű táplálkozást támogassuk, és hogy minél több családot hozzásegítsünk egy teljesebb értékű élethez, egy magasabb szintű életminőséghez.

Hisszük, hogy termékeinkkel olyan lehetőséget nyújtunk fogyasztóink számára, amely az édes finomságok új reneszánszát hozza el, így hosszútávon a magyar lakosság fogyasztói igényeit és szokásait is formálni képes.